1. Αρχική
  2. Φαγητό- Βόλτα- Μπάνιο
  3. Σκεύη & θερμός φαγητού
  4. Baby Donkey Μπαμπού Παιδικό Σετ Κουτάλι-Πιρούνι 2τμχ.

Baby Donkey Μπαμπού Παιδικό Σετ Κουτάλι-Πιρούνι 2τμχ.

Το μπαμπού σετ κουτάλι και πιρούνι μας είναι ελαφριά και εργονομικά σχεδιασμένα για χρήση από μωρά και νήπια που τρώνε μόνα τους για πρώτη φορά. Είναι ιδανικά για τη μέθοδο…
Κωδικός προϊόντος: 10921

7.00

Το μπαμπού σετ κουτάλι και πιρούνι μας είναι ελαφριά και εργονομικά σχεδιασμένα για χρήση από μωρά και νήπια που τρώνε μόνα τους για πρώτη φορά. Είναι ιδανικά για τη μέθοδο Baby Led Weaning! Η λαβή τους είναι φτιαγμένη από βιολογικό μπαμπού και είναι ιδιαίτερα εύκολη στο κράτημα από μικρά χεράκια. Ο αποσπώμενος τροφοδότης σιλικόνης είναι μαλακός για τα παιδικά ούλα και καθαρίζεται εύκολα.

 

Κατασκευάζονται από βιολογικό μπαμπού, ένα οργανικό, ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο υλικό που καλλιεργείται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων. Είναι εύκολα στο καθάρισμα. Είναι κατάλληλα για χρήση από μωρά και νήπια.

 

Ο αποσπώμενος τροφοδότης κατασκευάζεται από 100% σιλικόνη εγκεκριμένη από τον FDA, χωρίς πλαστικό, BPA, PVC, μόλυβδο και φθαλικές ενώσεις.

 

Πλένονται με ζεστό νερό και σαπούνι. Όχι έκθεση σε πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Μην τα τοποθετείτε σε φούρνους μικροκυμάτων, αποστειρωτές, πλυντήρια πιάτων και καταψύκτες. Χρήση πάντα με την επίβλεψη ενήλικα.

Χρώμα: Κίτρινο, Μοβ, Μπλε, Πορτοκαλί, Πράσινο, Ροζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ